Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Ankara Yangın Bapsı çalmak isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile alakalı tasa ettikleri tüm konular hakkında bilim sahibi olabilirler.

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile kanuni zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Bu yüzden size tavsiyemiz meydanında mütehassıs ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çaldatmaışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı takanak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların muktezi testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Adı yangın merdiveni olsa da sel ve hareket afetlerinde bile en benzeyen merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Emin bir yangın merdiveninin önemi, insanların güçını kurtardığında daha iyi anlaşılacaktır.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına gereğince muayyen yapı denetim şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış kapılarının) makul durumlara bakarak TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın kapılarını peyda musallat olmak yürekin kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre yaman  dedektörleriyle kapı kilidini heveslimanın muaddel Yangın Çıkış Kapısı varyasyonları vardır. Buna nazir şekilde bapları kilitli kullanmak midein kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Binalarda belirli standartlarda görev alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın baplarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden fazla kişi yaşıyor ise yangın bapsı gidiş cepheüne tamam açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Montaj sürecinde teknik olarak bütün kurallara mutabık şekilde yerleştirilen vahit kanatlı yangın bapsı, dışarı rast açılacak şekilde kullanılır.

şayet bir bapnın yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedili çıkış bapsı adına yapı daire aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri yangın kapısı umumi olarak farklıdır. Tercihe nazaran midestrüktürsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan daha narin kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının yükselmekı elan buna ilişkilı olarak elan ucuz olmaktadır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa hariçya, dışarıdan sarrafiyelamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-varlık kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini Yangın Merdiveni Kapısı inceleyerek muadili bapların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Ivedi çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın uzmanlarına göre yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini alçaklatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı baplar metal ve alçı kabil malzemelerden mimarilmış ciddi bir kapıdır.

Report this wiki page